Yellow unit

Odstranili jsme nánosy v panelákovém bytu ze všech předchozích let. Probourali jsme příčky a vytvořili tak velký prostor zalitý sluncem. Díky upravení dispozice tak můžeme mít kuchyň, jídelní zónu i obývací část prosvětlenou okny ze dvou světových stran

Celý interiér je laděn do žluté a bílé barvy, v doplnění dřevěných prvků. Prostoru dominuje žlutá kuchyň, která podtrhuje celkový interiér. Staré radiátory jsme takto mohli nechat původní, jen jsme je očistili a natřeli barvou. Společně se zvýrazněnými trubkami tak dodávají svůj jedinečný charakter všem prostorům. Jako doplnění a hravý detail byla použita žlutá spárovačka mezi kachličkami v koupelně. Veškeré ostatní zařizovací předměty jsou v bílých barvách. Podtrhují tak vzdušnost prostoru a umožňují tak užití výrazné žluté.

 

Lokace Bratislava, Slovenská republika | Rok 2021 | Plocha 50 m2

Scroll to Top